I'm just me..A thinker but not a freethinker....

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Sunday, October 3, 2010

Post Khas Utk mereka; Saya Sayang Kamu Semua!!!!



Salam,

rase malas sebenarnya nak wat en3 bru sbb xde benda nak cter(padahal byk tp sgt2x sensitif utk dicerita,haahha..sbb klo aq wat en3,mesti ada yg terase)..tp en3 yg ni xde la sensitif sgt..gembira adalah..en3 kali nie nak cter pasal result yg sdah berkurun lamanya kami,bakal cikgu duk tunggu2x bila nak tau result praktikal sem lepas.Especially TEslians.ingatkan fak nak bg tahun dpn je trus..tp Alhamdulillah,dua hari lepas,member classmate yanie duk bg info result dh kuar..yahooo..and the RESULT IS...Unbelieveable,Unpredictable..semua -UN 2X tulah..hahaah.

.Alhamdulillah..dpt Gred Bagus.xmo ckp kt sini..Riak le plak nti.hehehe.apepun,bak kate aq pade member,klo result sem 3 nie ley dpt dekan,mmg aq bangga giler r.tp syg,dyrg xde wat dekan dlm sem 3 nie..papeun,i'm extremely happy bout this..lepas dpt tau result,trus tipon emak..punyer la bangga bgtau..hahaah..xlupe pd kakakku..soo,en3 nie nk tujukan pada org2x yg telah PERCAYA,YAKIN,SUPPORT,KRITIK, dgn keputusan aq tuk ambik praktikal di KELANTAN.tanpa mereka semua,aq xkn dpt keputusan yg hebat nie..

heheh..mcm nak bg ucapan award le plak.okay,dgn ini,calon2x nyer..:

My Most Beloved Family: Mobin's Family



Tanpa sokongan Moral & KEWANGAN(plg penting nie,he2x)..aq xkn dpt bertahan di sane.
Abah: Adik ucap terima kasih dan syg abah selamanya.
Emak: Terima kasih utk bebelan & leteran itu..heheh
kak dila & nida: Thanks pd korang wlpun korang pun ade gak perli2x aq yek..
Aiman: Thanks tuk adekku..wlpon kter asyik bergaduh..haaha.

Member yang memberi PENUH2X SOKONGAN: Eiyma,Han,Nuar & mira



tanpa mesej motivasi korang,aq pasti menangis disitu..mesej2x yg selalu korang khabarkan pada aq waktu aq tgh down utk praktikal.akn sentiasa disemat dlm hati ini.wlpon hanya mesej yg merapu2x,tp faedahnya amat bermakna buat diri ini.


Member Gelak Ketawa dan pengubat Duka :Rizwan@ian & Wan Apies



wlpon korang selalu je bergurau dgn aq,tp korang gak yg selalu ada bila aq ade problem wak2 praktikal haritu..bile aq betul2x down giler dgn kata2x org yg melemahkan semangat aq utk praktikal disane.korang berdua yg menceriakan hari aq..apis,thanks utk info ko ttg Kelantan..ian~glamour itu harus..heeehe


Adek@Junior BEan :

Kite same2x praktikal,same2x mengharungi peritnya berpraktikal.awak di selatan,akak di Timur.tp kita ada tujuan yg satu..menyudahkan praktikal yg diberikan.thanks adik kerana bila akak boring,adik ade utk bg kata2x nasihat dan lawak jenaka.hope result bean bagus..bley belanja nti..heheh..

Kawan Sekelas,Serumah,Sepraktikal : Yanie,Aida,Naemah,ida,dayah,sarah,mala & halina






aq adlah yg plg special sklai rasenyer dlm kalangan mereka,sbb? aq sorang je kot anak johor berbanding mereka(kelantan + ganu)..heheh..apepun,terima kaseh segalanya atas keprihatinan korang,menumpangkan rumah,membelanja aq makan dan mnyokong aq utk pergi praktikal di kelantan wlpon ade juga dgr ckp2x sinis..(bleh ke praktikal di kelantan).hahah..nti aq jwb kn line akhir.thanks utk yanie sbb bersabar dgn kerenah aq yg x bper paham sgt bile dyrg kecek dalam sgt2x..

Utk Guru@MENTOR

Utk Puan Rusila & Puan Zarina & Cikgu Shidah





Thanks for all your Cooperation.even though we didn't have much time to spend together,i hope our memory will last forever.Utk teacher Rusila,thanks for the marks,..Teacher Zarina,Your Cooking was Great.Utk cikgu shidah,thanks memberikan kami umah warden..mmg byk "kenangan" disitu.


Class 4 Opal & 3 Sapphire





What can i say for both of You?LOVE YOU GUYS FOREVER...wlpon kamoo semua nakal2x..tp teacher tau..kamu semua budak baik..terima kasih utk kerjasama masa observation haritu.


Puan Hamidah: Thanks for the marks..i really appreciate it.


Adek Beradek : Thanks juga for your Full support.(wlpon dri jauh)..hehe..


SUJU & KIM BUM : Never forget them..penambah motivasi aq ketika sunyi..hehehe.





















and lastly..pada mereka2x yg x disebut,aq mtk maaf..byk sgt nk wish nie..heheh..kerana kamu semua.aq dpt result ini..Saya Sayang kamu semuaaa..

so,utk jawab pertanyaan org yg kate boleh ke praktikal di KELANTAN?Ini jawapannya:

I SURVIVED AND I PASS WITH FLYING COLOUR !!!!

P/S : spt yg aq gtau dlm en3 dulu.tempat atau keadaan kite ditempatkan bukan menjamin kita akan mendapat kejayaan..semuanya bergantung kpd usaha dan doa pada tuhan..Aminn..

2 comments:

  1. yes..
    pic aku ad kt sni..
    nk lompat 100 kali..
    he3...

    ReplyDelete
  2. aq letak pon sbb gambar org lain xdak..hahaahah

    ReplyDelete