I'm just me..A thinker but not a freethinker....

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Friday, April 3, 2009

My happy ending

khamis malam jumaat

3 april 1.30 pagi

tgh makan meggi coz lapo..(plak tue layan lagu hindi,hehehe2,aq layan jer lagu nie)

salam,xde pe sebenarnyer entry nie..
saje isi mase lapang(padahal asgmt berlambak,huhuhuhu)
mgu nie dh selalu tulis pasal luahan hati,penat plak
xpelah arini tukar skit
coz aq dh dpt motivasi,teguran n pandangan dri aq nyer best consultant(xleh sebut name beliau berdua,takot kontrovesi,heheh2.cukup le aq panggil mereka sebagai org terdekat dlm ukm nie,org yg lebih senior dari aq n orang yang palingggg aq sayang,tribute nie,haahahah)

dgn mereka berdua aq mendapat pandangan bagaimane nk handle satu keadaan n berdepan ngn orangt kite yg plg rapat skali..wlpon ade gak yg mereka kate aq x bper setuju,tp bile pikir balik,ad gak betulnyer..thanks korang berdua,coz aq xdr abang tuk guide aq bile minta pandangan dr pihak lelaki n aq xder kakak yg leh aq kongsi masalh(kakak betul ade tp tu masalh lain,eheheheh)

dengan korang aq boleh wat penilaian ape yg betul n ape yg x..
pendekatan ape yg aq leh amik
skg nie alhamdulliah,aq dh leh terima sebaiknyer
dh leh bergurau senda,,aq slalu pikir mybe silap dr pihak aq,aq patot terime..

ish2 xnk wat sesi luahn hati,citer lain plak r..

aq nk citer pasal post mbr aq,ayat 2 jiwang tue,,opss,yanie,,bukan perli ko tp ayat jiwang tue wlpom kejiwangan tp aq suke bace,,leh hilang tension,,hehehe

ape yg mber aq tulis ade gak yg tempias kene pada aq..bagaimane kite berkenalan ngn org lain,merasai kebhagiaan bersame ngn org lain,x kire kawan or seseorang..opsss..haaahah..

tp yang paling berkesan biler ade tulisan yg maksud lebih kurang cmni,,mencintai orang adlh lebih pedih dr dicintai..ntah,betul kot coz orang tue perlu kekuatan tuk mencintai org lain,bukan suke2 jer...

tapi kalau kita rase terseksa untuk mencintai,it is better to be loved rather than loving some1.

ni saje2 suke post,bukan maksud pape okeyyy..haahhah..when i find my mr.Right,i'll let know..someday..

tajuk atas xder kene mengene pon,,saje aq tulis..tp aq sgt happy kadang2 n sedih tetibe
ade hal2 yg aq leh settlekn,menyebabkan aq happy..
tp biler ad yg x settle,aq agak down gak

nape2 xleh dpt settlekn????/tp mber aq kate tu small matter je,rilek2,xder problem..huhuhu..nape korang leh kate begitu or korang saje nk sedapkan hati aq je?

last2 aq gak yg kene wat keputusan..xpelah..sekali sekala aq di buli..
demi sebuah pershabatan,,aq terima je....ermmm..tue je kot nk post..

xmo dh wat sesi luahan hati,penat sgt,,byk bende lain leh wat dr pikir perkare 2 cmni,wat semak kepale..k lah,nk sambg asgmt.

p/s: pade sape name yg x disebut d atas tp korang tahu sape..juz nk ckp.."sayang korang berdua!!!)

2 comments:

  1. oooo..perli ak..hahaha
    xpe2..bergune gak entry aku tuh..hahaha

    ReplyDelete